(+47) 7700 1800 nsk@nsk.as
Vi søker salgs- og markedsdirektør

Arbeidsgiver: NSK Ship Design AS

Ansettelsesform: Fast

Som salgs- og markedsdirektør i NSK Ship Design vil du ha det overordnede ansvaret for å utvikle og gjennomføre selskapets salg- og markedsstrategi samt bedrive aktivt salg mot kunder både nasjonalt og internasjonalt.

Du vil fungere som selskapets ansikt utad, og vil i tillegg til operativt og profesjonelt B2B salgsarbeid jobbe med all markedsføring av selskapet; holde presentasjoner, skrive tilbud, evaluere tilbudsforespørsler, samt ha ansvaret for deltakelse på messer og konferanser rundt om i verden.

Vi ser etter deg som er fremoverlent, tillitsskapende og dyktig på teknisk salg i krevende bransjer. Du evner å skape deg et navn i markedet, leverer høy kvalitet og har en tilstedeværelse ut mot kundene som gir dem merverdi.

Som salgs- og markedsdirektør vil du jobbe i tett samarbeid med resten av organisasjonen. Du rapporterer til administrerende direktør og vil bidra aktivt i selskapets ledergruppe.

Aktuelle kandidater har relevant høyere utdanning i teknisk eller kommersiell retning, solid erfaring knyttet til teknisk salg i B2B markedet og kan vise til gode resultater. Du bør være en ambisiøs og strukturert leder som er tydelig og dyktig til å motivere. Erfaring fra maritim sektor (verft, rederi, leverandørbedrift, havbruk m.m.) vil være en fordel, men er ikke avgjørende for å lykkes i rollen.

Arbeidssted vil primært være Harstad eller Trondheim; men Oslo og/eller Bergen/Vestlandet kan også vurderes. Kandidater som ikke bor i Harstad må påregne noe reising til hovedkontoret gjennom året.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved:

Nils Jørgen Tømmerås
Telefon: 971 84 166

Atle Ronglan
Telefon: 966 27 089

Håvard Tangvik
Telefon: 993 01 868

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søknad med CV sendes snarest via www.visindi.no eller ved trykke på “søk her” knappen under.