(+47) 7700 1800 nsk@nsk.as
21/11/2019
Vi søker Maskinsjef / Styrmann / skipsingeniør
NSK Ship Design søker maskinsjef, styrmann eller skipsingeniør for maritim engineering og inspeksjon av skip og løfteinnretninger.

Vi har et bredt spekter av felt vi jobber med fra vårt kontor i Harstad, derav inspeksjoner av fartøy u. 15 m, kransertifisering, rådgivning, skipdesign, ombygginger, styrkeberegninger og tegningsdokumentasjon. Videre har vi store prosjekter innenfor LNG fremdriftsanlegg. Vi satser også tungt på store havgående Havbruksanlegg og fjordbaserte havbruksanlegg.

Stillingen krever utdanning

  • Utdanning som maskinsjef, nivå M4 (sertifikat trenger ikke å være gyldig, men må ha vært løst ut).
  • Utdanning som skipsfører, nivå D3 eller fiskeskipper klasse A (sertifikat trenger ikke å være gyldig, med må ha vært løst ut)
  • Ingeniør marinteknikk, maskiningeniør, ingeniør nautikk

Erfaring:

  • min, 2 års relevant erfaring med byggeoppfølging / inspeksjon fra skipsverft / reparasjonsverksted, som inspektør i rederi / klasse / godkjent foretak
  • Eller løst ut sertifikat som beskrevet ovenfor.

NSK Ship Design ser etter en offensiv person som kan jobbe med inspeksjoner av fartøy, kransertifisering og tegningsdokumentasjon. Vi ser etter en person som er sterk faglig, har maritim erfaring og liker å jobbe selvstendig og tett sammen i team. Stillingen innebærer en del jobbreiser til alle deler av landet. Søker må kunne kommunisere og samarbeide med kunder og leverandører.

Vi tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et utviklende, kunnskapsrikt og hyggelig miljø, med høyt aktivitetsnivå og konkurransedyktige betingelser.

Arbeidssted vil være ved vårt kontor i Harstad sentrum.

 

Om arbeidsgiveren

NSK Ship Design er et av Norges ledende konsulentfirma innen skipsteknikk. Selskapet har ­hovedkontor i Harstad, med avdeling Trondheim og i Russland. NSK Ship Design ble stiftet i 1992, for tiden er vi 40 ansatte. Vi har solid økonomi og leverer skipstekniske tjenester til kunder over hele verden.